טיפים לאכילה נכונה
  1. דאג לסדר יום מסודר (מבחינת הארוחות).
  2. אכול כשאתה רגוע.
  3. לעס הייטב.
  4. שתה עד 1/2 שעה לפני האוכל ומינימום כשעה אחריו.
  5. את הקינוח (פרי או משהוא בריא אחר יש לאכול לאחר כ- שעה + ולא מייד בתום הארוחה).
  6. רצוי להשתמש במזונות אורגניים, לא מרוססים.
    להמעיט מוצרי בשר ומוצרי חלב פרה.
    רצוי להשתמש בסוכר דמררה, שמן מכבישה קרה (רצוי קנולה), מלח ים או מלח תבלינים, מוצרי חלב עיזים, תה צמחים או מים.
    פירות וירקות לא ישירות מהמקרר.
    לאדות ירקות או להקפיץ אותם ולהימנע מטיגון בשמן עמוק.
  7. להרבות באכילת ירקות עליים, ירקות כתומים ושורשיים. דגנים מלאים וקטניות.
    לפחות מנת סלט טרי ליום. ומנת ירקות מבושלים ליום.