"חביתת" עדשים – טורטיה – לל"ג

3 כפות קמח עדשים/חומוס/כוסמת

1/3 כוס מים (אולי קצת יותר)

מלח

 

תיבול שנחמד להוסיף אך לא חובה-

זעתר, פפריקה, בצל מטוגן אן לא, אבקת שום…

 

מערבבים הכל היטב לבלילה דלילה (קצת יותר דלילה מבלילת בלינצ'ס)

מחממים מחבת עם מעט שמן.

שופכים את הבלילה למחבת ומחכים שהלמעלה יתייבש (אחרת בד"כ נקרע)

 

אוכלים עם כל ממרח שעולה על דעתכם.

בתאבון."חביתת" עדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

WhatsApp chat