קרקים ללא גלוטן 2

קרקרים ללא גלוטן

מתכון לקרקרים ללא גלוטן, טבעוני ומלאי חיים

1 כוס קמח חומוס או קמח עדשים כתומות

1 כוס קמח טפיוקה

1/2 1 כפיות מלח

1/2 כוס גרעיני חמנייה/דלעת

1/4 כוס זרעי פשתן

1/2 כוס שומשום

כף חומץ פשוט

7 כפות שמן זית

7 כפות טחינה

מים – עד לדלילות  של המסה, כ- 240 מ"יל לפחות

(צריך להיות קצת יותר דליל מבלילה של בלינצ'ס, כדאי שהקרקרים יהיו ממש דקים)

תבלינים : פפריקה/אבקת שום/זעתר/שומשום שחור/קימל/כמון – כיד הדמיון

 

אופן ההכנה:

פשוט לערבב הכל למסה אחידה

על נייר אפיה, לצקת מהבלילה, כ 2-3 מצקות של מרק ולשטח על הנייר לשכבה דקיקה.

אני מכניסה 3 תבניות במקביל על טורבו. 170 מעלות כ 30 דקות. (יכול להיות גם יותר זמן)

כששולי הקרקרים בתבנית מתייבשים להוציא אותם ואת מה שנשאר לח, להפוך ולהמשיך לייבש.

בתאבון…

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

WhatsApp chat